24 ΩΡΕΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ

24 ΩΡΕΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ

Η Υπηρεσία "24 ώρες Συνοδηγός" προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους κατόχους Ασφαλιστηρίων Μηχανοκινήτων οχημάτων με τη Λαϊκή Ασφαλιστική.

Οι κάτοχοι της κάρτας "24 ώρες Συνοδηγός" επωφελούνται από:

  • Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση και βοήθεια σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος
  • Δωρεάν χρήση όλου του φάσματος των υπηρεσιών που προσφέρει η υπηρεσία παροχής οδικής βοήθειας ΑΑ
  • Ειδικές τιμές και εκπτώσεις από επιλεγμένα καταστήματα και υπηρεσίες ειδών αυτοκινήτου.
  • Ηλεκτρονική εκτίμηση των ζημιών που υπέστη το όχημα σας με το γνωστό ηλεκτρονικό σύστημα εκτιμήσεων Audatex.
  • Ένα χρόνο γραπτή εγγύηση από τα εγκεκριμένα/επιλεγμένα με την Υπηρεσία συνεργεία για τις επιδιορθώσεις που θα κάνουν στο όχημά σας.

Συνοδηγός, το μεγάλο συν για κάθε οδηγό!

Και όμως! Δεν οδηγείτε πια ποτέ μόνοι!

Έχετε κάθε στιγμή, 24 ώρες το 24ωρο, το συνοδηγό σας που γνωρίζει τι ακριβώς να κάνει για σας σε κάθε περίπτωση!

Η Υπηρεσία «24 ώρες συνοδηγός» είναι πάντα μαζί σας όταν οδηγείτε, γι’ αυτό και εκφράζεται με το σλόγκαν: Πάντα δίπλα σας!

Είναι το νέο αποκλειστικό ΣΥΝ κάθε οδηγού που έχει ασφαλίσει το όχημά του στη Λαϊκή Ασφαλιστική.

1. ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ;

Απλώς επικοινωνήστε αμέσως με την Υπηρεσία «24 ώρες συνοδηγός» της Λαϊκής Ασφαλιστικής στο τηλέφωνο 77.77.82.83.

Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι λειτουργοί της ΑΑ, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, θα σας εξυπηρετήσουν αποτελεσματικά, αναλαμβάνοντας για σας όλες τις έγνοιες και ταλαιπωρίες που προκύπτουν από ένα ατύχημα στο δρόμο. Εσείς απλώς τηλεφωνήστε στο 77.77.82.83 και ξεγνοιάστε.

Σε περίπτωση που δεν μετακινείται το όχημά σας, θα αποσταλεί ρυμουλκό για τη μεταφορά του σε ένα από τα εγκεκριμένα/επιλεγμένα με τη Λαϊκή Ασφαλιστική συνεργεία επιδιόρθωσης.

Εβδομήντα και πλέον εγκεκριμένα/επιλεγμένα συνεργεία ψηλών προδιαγραφών σε όλη την Κύπρο, μέσω της υπηρεσίας «24 ώρες συνοδηγός», σας παρέχουν άμεση εξυπηρέτηση για αξιόπιστη επιδιόρθωση του οχήματός σας, προσφέροντας μάλιστα και ένα χρόνο γραπτή εγγύηση.

Επίσης, εκτίμηση των ζημιών που υπέστη το όχημά σας γίνονται μέσω του γνωστού ηλεκτρονικού συστήματος εκτιμήσεων AUDATEX, εξασφαλίζοντας ότι το όχημά σας θα επιδιορθωθεί στην κάθε λεπτομέρειά του, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.
  
2. ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ;

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΑ

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου ΑΑ παρέχει δωρεάν οδική βοήθεια στα μέλη "24 ώρες συνοδηγός", 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο. Αν το αυτοκίνητό σας ακινητοποιηθεί για οποιονδήποτε λόγο (π.χ. από μηχανική βλάβη, λάστιχο, μπαταρία ή αν κλειδώσατε τα κλειδιά σας σ’ αυτό) απλώς τηλεφωνήστε στο 77.77.82.83 και, όπου και αν βρίσκεστε, όχημα της υπηρεσίας του Συνδέσμου θα έλθει να σας συναντήσει.

Αν η βλάβη είναι μικρή, θα σας εξυπηρετήσουμε επιτόπου, διαφορετικά θα σας ρυμουλκήσουμε στο πιο κοντινό συνεργείο ή εντός της επαρχείας που αναφέρεται στην Πρόταση Ασφάλισης του ασφαλισμένου οχήματος με τη Λαϊκή Ασφαλιστική χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση (εντελώς δωρεάν).

ΔΙΕΘΝΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΑ

Αν ταξιδεύετε στο εξωτερικό με το αυτοκίνητό σας, οι σύνδεσμοι αυτοκινήτου που είναι μέλη της FIA και της AIT θα σας εξυπηρετήσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εξυπηρετούν τα δικά τους μέλη.

Για την παροχή διεθνούς βοήθειας, απαραιτήτως θα πρέπει να επικοινωνήσετε πριν από κάθε ταξίδι με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου ΑΑ στο τηλ. 22313131.

(Σημ.: σε μερικές χώρες η οδική βοήθεια δεν παρέχεται δωρεάν).

3. ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι κάτοχοι της κάρτας "24 ώρες συνοδηγός" επωφελούνται από εκπτώσεις σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών και υπηρεσιών αυτοκινήτων όπως αξεσουάρ αυτοκινήτων, πλυντήρια αυτοκινήτων, ελαστικά αυτοκινήτων κ.α.

4. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Η Υπηρεσία «24 ώρες συνοδηγός» προσφέρεται δωρεάν σε όλα τα ασφαλιζόμενα με τη Λαϊκή Ασφαλιστική οχήματα.

Η υπηρεσία οδικής βοήθειας προσφέρεται μόνο στα ιδιωτικά οχήματα (saloon) και οχήματα μεταφοράς εμπορευμάτων ιδιωτικής χρήσης που το μεικτό βάρος τους δεν υπερβαίνει τους 3,5 τόνους ή το μήκος τους δεν ξεπερνά τα 4,5 μέτρα.

Από την υπηρεσία οδικής βοήθειας εξαιρούνται τα οχήματα μεταφοράς εμπορευμάτων δημόσιας χρήσης (Τύπου Α), τα ιδιωτικά λεωφορεία, μοτοσικλέτες, ειδικοί τύποι οχημάτων (οδοστρωτήρες, μηχανικοί ελκυστήρες, αυτοπροωθούμενα μηχανήματα, οχήματα ασφαλτόστρωσης, οχήματα ψεκασμού, χωματουργικά μηχανοκίνητα οχήματα και εκσκαφείς, κινητά μηχανήματα), οχήματα που αποτελούν αντικείμενο εμπορίας και άλλα ειδικού τύπου οχήματα.

Όλα τα συνεργεία επιδιόρθωσης αυτοκινήτων έχουν εγκριθεί για συνεργασία από τη Λαϊκή Ασφαλιστική.

Η Λαϊκή Ασφαλιστική διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής οποιουδήποτε μέρους ή ολόκληρου του Σχεδίου της Υπηρεσίας «24 ώρες συνοδηγός» χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση.

Τα καταστήματα που προσφέρουν με εκτπώσεις προϊόντα και υπηρεσίες αυτοκινήτου, φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη για την ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων τους.

Η Λαϊκή Ασφαλιστική με την Υπηρεσία «24 ώρες συνοδηγός» που προσφέρεται δωρεάν στους πελάτες της, δηλώνει «πάντα δίπλα σας» 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο μας ΝΕΟΚΛΗΣ Ν. ΘΩΜΑ ΛΤΔ στο τηλ. 25747600 ή στο φαξ. 25355441.
 Printer Friendly Version 

Copyright © 2006 Νεοκλής Ν. Θωμά Λτδ.  -  Design and Hosting by CyDezines -  Powered by DZcms